Afdrukken

Nieuws

Onder Nieuws vermelden wij alleen giften van organisaties/bedrijven. Ook ontvangen we regelmatig giften van particulieren. Deze worden om privacyredenen niet vermeld, maar uiteraard zeer gewaardeerd. 

====================================================

13 maart 2018

Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel ontvangt bijdrage van Fritom.

Op 13 maart ontvangen we een gift van Fritom/Melkweg Logistic Solutions uit Bolsward een bedrag van € 300,00. Dit geld is de opbrengst van de verkoop van melk tijdens de Biddle-run in Kootstertille. Uiteraard zijn we erg blij met deze gift. Ook dit bedrag zal worden besteed aan het inkopen van extra voedsel in de maand april voor onze cliënten.

 _______________________

 

2 februari 2018

Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel ontvangt bijdrage van Engie.

Energieleverancier Engie, met een vestiging aan de Burgumer Mar, verrast ons als bestuur door het schenken van een bedrag van € 1.000,00. Het geld zal besteed worden aan het kopen van versproducten die zullen worden uitgedeeld aan de cliënten in de maand maart.

  _______________________

 

19 januari 2018

Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel ontvangt bijdrage van garnalenvisser.

Op 19 januari 2018 werden we door Peter Schootstra , garnalenvisser wonende in Burgum, verrast door het aanbieden van een cheque van € 7.000,00. Geschrokken van de grootte van het bedrag is dit op een foto, die ook in Actief heeft gestaan, vastgelegd. De foto werd gemaakt tijdens een gezellig samenzijn op de locatie van de voedselbank aan de Hannelswei 17B. Peter Schootstra heeft ook in voorgaande jaren al een bedrag voor de voedselbank beschikbaar gesteld. De gift werd onder grote dank aanvaard en van geld geld zal voedsel worden gekocht voor onze cliënten.

  _______________________

 

11 september 2017

Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel ontvangt cheque van verzekeraar

Een cheque van € 950,00 heeft Voedselbank Tytsjerksteradiel afgelopen maandag in ontvangst mogen nemen van Peter Holwerda van Univé Dichtbij te Burgum. De 23 vestigingen van Univé Dichtbij voerden het afgelopen jaar actie voor eigen gekozen regionale goede doelen. Door middel van het halen van een aantal doelstellingen kon door de adviseurs van het regionale Univé kantoor “gespaard” worden voor het goede doel. Afgelopen maandag hebben de vrijwilligers van de Voedselbank onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek uitleg gekregen over de actie en heeft de penningmeester vervolgens het puzzelstuk met daarop het bedrag zeer blij verrast in ontvangst mogen nemen. Het bedrag heeft reeds een doel en zal besteed worden aan de kerstpakketten welke in december aan de cliënten van de Voedselbank zullen worden uitgereikt.

Op de foto wordt het geven en ontvangen prachtig weergegeven in de fysieke handdruk ondersteund met de handdruk in het logo van Voedselbank Tytsjerksteradiel.