Afdrukken

Nieuws

Onder Nieuws vermelden wij alleen giften van organisaties/bedrijven. Ook ontvangen we regelmatig giften van particulieren. Deze worden om privacyredenen niet vermeld, maar uiteraard zeer gewaardeerd. 

====================================================

11 september 2017

Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel ontvangt cheque van verzekeraar

Een cheque van € 950,00 heeft Voedselbank Tytsjerksteradiel afgelopen maandag in ontvangst mogen nemen van Peter Holwerda van Univé Dichtbij te Burgum. De 23 vestigingen van Univé Dichtbij voerden het afgelopen jaar actie voor eigen gekozen regionale goede doelen. Door middel van het halen van een aantal doelstellingen kon door de adviseurs van het regionale Univé kantoor “gespaard” worden voor het goede doel. Afgelopen maandag hebben de vrijwilligers van de Voedselbank onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek uitleg gekregen over de actie en heeft de penningmeester vervolgens het puzzelstuk met daarop het bedrag zeer blij verrast in ontvangst mogen nemen. Het bedrag heeft reeds een doel en zal besteed worden aan de kerstpakketten welke in december aan de cliënten van de Voedselbank zullen worden uitgereikt.

Op de foto wordt het geven en ontvangen prachtig weergegeven in de fysieke handdruk ondersteund met de handdruk in het logo van Voedselbank Tytsjerksteradiel.