Afdrukken

Steun Voedselbank Tytsjerksteradiel

De Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel ontvangt geen structurele subsidiestromen.
Op lokaal niveau worden enkele initiatieven wél ondersteund door de betreffende gemeente, maar dit is incidenteel.

Met name de exploitatiekosten zoals brandstof, verzekeringen, telefoon, kantoorbenodigdheden, reiskosten enz. worden betaald uit giften van particulieren, kerken en het bedrijfsleven.
 
Wilt u ons ondersteunen stort dan uw bijdrage op bankrekeningnummer NL66RABO 016.69.92.127
t.n.v. St. Voedselbank Tytsjerksteradiel.
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 
Vele ondernemers willen hun bedrijfsvoering verduurzamen zowel op sociaal-maatschappelijk gebied, als op het terrein van natuur en milieu.

De Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel prijst zich gelukkig met het feit dat er in Tytsjerksteradiel ook zulke ondernemingen zijn.

Aanleveren van voedselprodukten

Wilt u voedsel geven aan de voedselbank, dan kunt u dit op dinsdag, woensdag en donderdag in de ONEVEN weken tussen 09.00 uur en 11.30 uur afleveren op het uitdeelpunt aan de Hannelswei 17/B in Burgum. Het datumschema vindt u op onze homepage. Het brengen van produkten kan ook wekelijks op maandagmiddag om 14.00. Het is wel raadzaam om vooraf even te bellen of er inderdaad iemand aanwezig is. Telefoon: 0511 402484

Schikken de genoemde tijden beslist niet, of gaat het om een grote hoeveelheid, neemt u dan contact op via 0613390899 voor het maken van een afspraak. U kunt ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..