Steun ons

Steun Voedselbank Tytsjerksteradiel

De Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel ontvangt geen structurele subsidiestromen.

Op lokaal niveau worden enkele initiatieven wél ondersteund door de gemeente Tytsjerksteradiel, maar dit is incidenteel.

Met name de exploitatiekosten zoals brandstof, verzekeringen, telefoon, kantoorbenodigdheden, reiskosten enz. worden betaald uit giften van particulieren, kerken en het bedrijfsleven. Wilt u ons ondersteunen stort dan uw bijdrage op bankrekeningnummer NL66RABO 016.69.92.127 t.n.v. St. Voedselbank Tytsjerksteradiel.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vele ondernemers willen hun bedrijfsvoering verduurzamen zowel op sociaal-maatschappelijk gebied, als op het terrein van natuur en milieu.

De Stichting Voedselbank Tytsjerksteradiel prijst zich gelukkig met het feit dat er in Tytsjerksteradiel ook zulke ondernemingen zijn.

Aanleveren van voedselproducten

Wilt u voedsel geven aan de voedselbank, dan kunt u dit op woensdag in de ONEVEN weken tussen 09.00 uur en 11.00 uur afleveren op het uitdeelpunt aan de Elingsloane 23a in Burgum. Het datumschema vindt u op onze homepage.

Schikken de genoemde tijden beslist niet, of gaat het om een grote hoeveelheid, neemt u dan contact op via 0511-402484 (optie 2) voor het maken van een afspraak. U kunt ook mailen: bestuur@voedselbankt-diel.nl.